lopta, fudbal
Alo/Vladimir Marković
lopta, fudbal

Alo/Vladimir Marković

lopta, fudbal, Foto: Alo/Vladimir Marković

Trener Radnika Slavko Petrović pokupio je svoje stvari i napustio klupu Bijeljinaca.

– Već duže sam izložen velikom pritisku, trpeo sam razne pretnje, kako verbalne, tako i poruke koje sam dobijao lično i putem sms-a. Pre desetak dana sam dobio poruku okačenu na vetrobransko staklo da idem iz kluba, a sinoć mi je na stadionu takođe ostavljena poruka u kojoj je izražena pretnja smrću. Došao sam da radim, treniram, smatram da sam to ozbiljno radio, ali stvarno nemam više snage. Zvao sam predsednika da mu saopštim odluku, ali on mi se ne javlja. Žao mi je igrača i ljudi koji vole klub, ali stvarno više nemam snage za ovakva prepucavanja, posebno kada mi je život ugrožen – rekao je Slavko Petrović.

Petrović je u klub došao tokom zimske pauze, marljivo radio, digao Radnik, i po oceni svih da nije bilo njega na čelu stručnog štaba klub bi bio u mnogo većim problemima.

To je bio drugi dolazak ovog trenera na klupu Bijeljinaca pošto je u prvom navratu sedeo na klupi premijerligaša iz Bijeljine od 2014. do 2016. godine kada je sa Radnikom osvojio Kup i izborio učešće na evropskoj sceni.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Tagovi