Dejan Stanković (Crvena zvezda)
FK Crvena zvezda
Dejan Stanković (Crvena zvezda)

FK Crvena zvezda

Dejan Stanković (Crvena zvezda), Foto: FK Crvena zvezda

Nakon Slavoljuba Srnića i Aksela Bakajoka (čeka se dolazak Duška Tošića) Zvezda bi mogla da završi najveći posao ove zime. Kako piše "Kurir", na adresu crveno-belih stigla je ponuda Olimpijakosa za Njegoša Petrovića (21), a odgovor čelnika sa Marakane brzo je poslat nazak u Pirej.

Da li Zvezda treba da pusti Petrovića?

 

Zvezda je voljna da pusti mladog vezistu za 4.000.000 evra, ili da se novac svede na 2.500.000, ali da na Marakanu iz Grčke krene i Nikola Čumić (22). Mladi reprezentativac Srbije je na radaru šampiona naše države, a kako na njega ne računa Pedro Martins, jasno je da bi i Olimpijakos želeo da ga se reši.

Njegoš Petrović

FK Crvena zvezda

Njegoš Petrović, Foto: FK Crvena zvezda

Grčki crveno-beli tokom 2020. godine u više navrata su se raspitivali za Petrovića, ali nisu uspeli da zadovoljne finansijske apetite šampiona Srbije. Možda je ovoga puta situacija nešto drugačija. Zvezdi se, svakako, ne žuri sa prodajom mladog reprezentativca.

Za Petrovića postoji interesovanje i sa ostalih krajeva Evrope, već su se pominjali pojedini nemački klubovi. Za sada sve ostaje na priči, ali treba očekivati da se nešto konkretno uskoro dogodi.

PROČITAJTE JOŠ: