Nenad Lalatović
Alo/Marko Metlaš
Nenad Lalatović

Alo/Marko Metlaš

Nenad Lalatović, Foto: Alo/Marko Metlaš

- Jedini spas za spski fudbal je Nemanja Vidić. Bio je kapiten Spartaka, Zvezde i reprezentacije Srbije. Da se ja pitam, i da bi bio mir, treba ga postaviti i disciplina će da postoji. Da li to nekom odgovara da bude ili ne, ne znam, ceo svet bi se divio nama da je Vidić predsednik FSS. Svako drugo rešenje bi bilo pogrešno. Imati takvu legendu i razmišljati uopšte o tome je presedan - kaže on.

Nenad Lalatović je nastavio sa prednostima u kojima bio se našao naš savez ako bi na čelo njega došao njegov kum.

- Kad se pojavimo sa njim - moćniji smo. I onda mi treneri se ovako ne bi kidali, nervirali, ali neću mnogo da dužim. Želim Radu da ostane u ligi, a srpski fudbal neka se zamisli. Postavio bih Nemanju Vidića da bi srpski fudbal duže živeo - dodao je Lalatović.

Nemanja Vidić

EPA

Nemanja Vidić, Foto: EPA

Trener "lala" je dodao da sudije nema za šta da krivi i da bi Vidić "sve doveo u red", poručivši da voli da priča o srpskom fudbalu i da nije dugo.

- To bi bila prava injekcija za reprezentaciju. Svi nešto ćuti, niko ne sme da kaže, ja ću da kažem - nema nikog boljeg od njega. Ako hoćemo da idemo napred, ako nećemo - zaključio je trener Lalatović.

Pročitajte još: