Luka Jović
EPA/ Ronald Wittek
Luka Jović

EPA/ Ronald Wittek

Luka Jović, Foto: EPA/ Ronald Wittek

Ponovo je Luka Jović bio precizan u dresu "orlova", a isto kao i prošli put za to mu je bilo potrebno samo 10 minuta.

Luki je ovo treći gol  u drugoj utakmici za nemački klub, čini se da je povratak u Frankfurt preporodio našeg asa.

Prvo je protiv u pobedi protiv Šalkea (3:1) dva puta bio precizan, a onda je i u trijumfu protivi (5:1) ponvo dokazao koliko zna.

Luka je tako za samo tri utakmice pod Ajntrahtovim grbom postigao više golova nego za sezonu i po u Real Madridu (dva gola).

Zinedin Zidan ga je olako pustio, a ovi fenomenalni nastupi će verovatno naterati legendarnog Zizua da razmisli da li je dobro postupio kada je Luka u pitanju.

S druge strane strateg nemačkog klub Adi Hiter odmah je uspeo da uklopi Srbina u svoju taktiku, a još uvek mu ulazi u igru sa klupe.

Naravno, uskoro se očekuje da Luka postane starer, gde bi u tandemu sa Filipom Kostićem mogao da buden ključna karika u Ajntrahtu.

BONUS VIDEO:

Pročitajte još:

Komentari (2)

zagondzija

23.01.2021 19:45

Luka Jovic✊????

dzudza basadzija

24.01.2021 12:18

Svaka cast svakome!Nista protiv nikoga!Utakmicu sam gledao dva puta,u celom obimu.U jednom momentu,u igru ulazi i jos jedno "ic"...To "ic" dolazi u dva slucaja,u veoma lepu poziciju,(u jednoj pogotovu!),da uposli Jovica...To se ne desava!To "ic" trazi "neka nova resenja",i sansa za jos jedan,dva gola Luke Jovica,propada.Ta situacija,strasno me podseca na "uposljavanje" Luke Jovica,od strane "saigraca" u "Realu"...U slucaju da,trece "ic" u "Auntrahtu",dobije vecu minutazu...?Javite mi rezultat...