Luka Jović
Profimedia
Luka Jović

Profimedia

Luka Jović, Foto: Profimedia

Kakav je igrač Luka Jović?

 

Italijanski mediji pišu da je posao vredan 100.000 evra, Jović i dodatak u novcu za Lautara koji je protekle sezone bio jedan od najboljih napadača Serije A.

Mediji u Milanu tvrde da je argentinski napadač već dogovorio i uslove sa "kraljevskim klubom" u kom će godišnje zaraditi 8.000.000 evra. Martinez je bio povezivan sa Barselonom u prethodnom periodu, ali je zbog katastrofalnog stanja u katalonskom timu stvar propala te je situaciju iskoristio Real.

Nešto ranije su osvanule i fotografije agenata argentinskog fudbalera pre sastanka koji su imali sa čelnicima Intera:

Navijači milanskog tima su se nadali da se radi o pregovorima o ostanku i novim uslovima, pristalice Barselone da se stvar ipak pomerila sa mrtve tačke, dok su najbolje prošli očigledno u Madridu.

Sredinu će nakon ovog posla promeniti i srpski napadač Luka Jović. Činilo se da će nakon ovog leta ipak ostati u Realu posle puno priče o selidbi, ali bi dolaskom Martineza znatno manje prostora ostalo za Srbina koji je bitan deo transfera jer će se preko njega Madriđani rasteretiti dela troškova.

Nedavno se pojavila priča kako je Zinedin Zidan oduševljen napretkom srpskog reprezentativca ovog leta, ali je ipak odlučio da mu ne da šansu.

Podsetimo, Jović je za sezonu provedenu u Realu postigao dva gola i odradio čak tri testa na koronu.

Ovog leta je već jedan Srbin bio veliko pojačanje Intera - Aleksandar Kolarov.

BONUS VIDEO: SARA DAMNJANOVIĆ JE TIK TOK IKONA BALKANA! Alo.rs otkriva da li ima dečka i uz koju pesmu lomi čaše!

Pročitajte i:

Komentari (1)

Djokara23

16.09.2020 15:51

Ljakse moze da se vrati I u Loznicu kad je uzeo lovu!!!