Veljko Nikolić
FK Crvena zvezda
Veljko Nikolić

FK Crvena zvezda

Veljko Nikolić, Foto: FK Crvena zvezda

Izabranici Dejana Stankovića su sjajno ušli u prolećni deo takmičenja, a Nikolić ističe žal zbog toga što je sezona prekinuta u martu.

- Dobro smo igrali, uhvatili smo zalet, ali nažalost smo morali da prekinemo zbog borbe sa “nevidljivim” protivnikom. Zadovljan sam svojim igrama, drago mi je što trener Dejan Stanković i čitav stručni štab toliko veruju u mene. Nadam se da sam im se odužio partijama na terenu. Ponavljam, bitno je da svi ostanemo živi i zdravi, a fudbal nam nigde neće pobeći.

- U stanu sam od sobe napravio mini-teretanu kako bih ispunjavao sve obaveze tokom pauze i održavao kondiciju. Pomoćni treneri iz kluba koji su zaduženi za fizičku pripremu su nam svima podelili programe koje strogo poštujemo jer smo profesionalci.

Kao svaki odgovorni građanin naše zemlje i Veljko Nikolić se pridržava svih propisa i poštuje karantin.

- Zaista se pridržavam svega. U slobodno vreme uglavnom igram društvene igre, čitam knjige i pokušavam da se dodatno usavršim u kulinarskim sposobnostima. Stavio sam se na raspolaganje i komšijama, posebno onim starijima da im nešto kupim i donesem ako im bude bilo potrebno - podvlači Nikolić.