SRAMOTA ME JE Šaras nikada nije ovako zagrmeo, igrači su ga doveli do ludila
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

- Čestitam Bajernu i Andrei. U većem delu utakmice, samo se jedan tim pitao na terenu. Malo bi bilo reći da me je sramota kako sam pripremio svoj tim. Veoma je teško prihvatiti to kako ovaj tim može da se promeni za 48 sati. Kako može da pređe put od divnog košarkaškog tima do toga da izgleda potpuno neprepoznatljivo - rekao je Litvanac na konferenciji za novinare.

BIO JE VELIKA ŽELJA PARTIZANA Plejmejker dogovorio evroligaški angažman za narednu sezonu

Nastavio je u istom ritmu.

- Već sam prihvatio činjenicu da ćemo sa ovim sastavom imati uspone i padove, ali moramo da to prebrodimo i da igramo bolju košarku. Naš stav nije bio dobar. Konstantno smo pričali sa sudijama. Možeš da pričaš sa sudijama, ali trebalo bi da budeš sposoban da se sabereš i da nekako pomogneš timu umesto što ćeš biti u svom svetu i tražiti izgovore. Imamo četiri dana do odlučujuće utakmice u Palau (hali Barselone, prim. novin) i moramo da promenimo naš mentalitet i da opet budemo tim koji možemo da budemo.

SPEKTAKL NBA as gleda Obradovićev Monako (VIDEO)

On je podsetio da se Barselona i prošle sezone mučila u plej-ofu, protiv Zenita.

- Drugi timovi žele više od nas. To se dogodilo danas i nismo naučili lekciju, a ja ne radim svoj posao ako tim to nije naučio. Mi smo takav tim - veoma smo talentovani, a kada imamo borbeni duh, onda možemo da pobedimo bilo koji tim u Evropi. Ali imamo i ovakve situacije kao danas i ne bi trebalo da lažemo jedni druge. O tome pričam poslednja dva meseca i to prihvata. Veoma oscilujemo i ekstremno smo dobri kada smo fokusirani, kada razmišljamo na pravi način. To je ono što sada moramo da radimo - poručio je Jasikevičijus.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading