BIVŠI IGRAČ POSLAO JAKU PORUKU "Mnogi su jedva dočekali ovo ispadanje"
AP Photo/Petr David Josek

Ispadanje reprezentacije Srbije od Italije predstavljalo je šok za maltene svakog navijača. Nakon toga su krenuli redom da se oglašavaju ljudi iz košarke, a poslednji u nizu bio je Ratko Varda, koji je imao zanimljivu opasku.

- Ne znam šta bih vam rekao, osim onog, loš dan, zapravo veče. Ja sam bio igrač, bilo je takvih utakmica kada se „desi“, a ne možeš sebi da objasniš šta je pravi razlog. Nisam pametan ni za ovaj poraz, osim da mi je kao navijaču mnogo žao. Neko će reći da je sve krenulo od isključenja Đanmarka Poceka, italijanskog selektora. Da li smo se previše nesvensno opustili, mapuno je pitanja, a tako malo odgovora. Šta god da kažem, ispašće da se pravim pametan, a to mi nije ni na kraj pameti. Postoji rukovodstvo Saveza, Danilović, Bolić, pa selektor, akteri, svi oni najbolje znaju da objasne. Iz navijačkog ugla, teško mi je.

Varda je istakao da će sada biti onih "koji su znali", te onih koji će likovati nad ovim porazom i ispadanjem.

- Igrači su dali sve od sebe, njima je najteže. Nije to floskula, to ne možeš da osetiš ako nisi igrao. Znam to po sebi. Ali, stvarno ne bih ulazio dublje od navijačke emocije, ne znam šta je prouzrokovalo bolni poraz. Nije ispalo kako su zamislili, a ja neću da budem od onih, a nije mali broj takvih, koji su ovako nešto jedva dočekali, pa će sada da „pametuju“ o razlozima. Svašta može da krene po zlu u jedinih 40 minuta koji odlučuju o sudbini.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading