SJAJNE VESTI ZA SRBIJU VTB liga želi da izađe u susret srpskim reprezentativcima
EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

Glavobolje za Srbiju pred sledeći kvalifikacioni prozor za Mundobasket mogle bi da postanu utoliko lakše. 

Svetislav Pešić u novembru neće moći da računa na petorku iz NBA lige - Nikolu Jokića, Alekseja Pokuševskog, Nikolu Jovića, Bobana Marjanovića i Bogdana Bogdanovića, a isto tako sa Britancima ne bismo igrali u najjačem sastavu zbog redovnog kola Evrolige. 

Naime, samo su Olimpija Milano i Virtus Bolonja uspeli da dođu do dogovora da pomere susret za 9. novembra, pre samih utakmica kvalifikacija, dok ostali nisu uspeli da se dogovore da urade istu stvar, gledajući svoje interese više nego interese reprezentacija. 

(UŽIVO) CRVENA ZVEZDA - FMP Bolji početak "pantera", brzo stigao odgovor crveno-belih

Međutim, regionalna VTB liga voljna je da pomeri susrete svog takmičenja ukoliko eventualno Svetislav Pešić na spisak bude uvrstio Nikolu Milutinova, Dejana Davidovca ili Radeta Zagorca. CSKA treba da igra sa Uniksom 10. novembra, dok Avtodor za koji nastupa bivši kapiten Partizana igra protiv MBA Moskve dan kasnije. Te vesti preneo je Mozzart Sport.

Ukoliko svi budu u potpunosti zdravi, neće biti većih problema da se susreti pomere. I ne samo ova dva, već i onaj između Jeniseja i Lokomotive Kuban zbog toga što na klupi tima iz Krasnodara sedi Aleksandar Sekulić, selektor Slovenije, koja 11. novembra igra sa Izraelom, a tri dana kasnije sa Nemačkom.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading