MIROTIĆ JOŠ JEDNOM ODUŠEVIO CELU SRBIJU Progovorio o Kosovu i poslao nikad moćniju poruku našem narodu
EPA-EFE/SEDAT SUNA

- Pre svega želim zdravlje svima, da se dalje borimo, da imamo veru. Posebno veliku podršku pružam našem narodu na Kosovu i Metohiji, koji sada, nažalost, trpi, ali verujem da će se situacija smiriti i da kao i uvek, neće biti predaje... Imamo veru u Boga, moramo da imamo veru u Boga i da trpimo, da kroz iskušenja budemo bolji. Tako da, pre svega želim zdravlja i ujedinjenja za naš narod - kazao je Mirotić.

OSTAO U ŠOKU Ovako je Mirotić reagovao kada je saznao da je gazio liniju

Nikola je još jednom pokazao koliko je veliki i koliko voli Srbiju...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Ja

31.12.2022 08:20

Pre svega želim zdravlje svima, da se dalje borimo, da imamo veru. Posebno veliku podršku pružam našem narodu na Kosovu i Metohiji, koji sada, nažalost, trpi, ali verujem da će se situacija smiriti i da kao i uvek, neće biti predaje... Imamo veru u Boga, moramo da imamo veru u Boga i da trpimo, da kroz iskušenja budemo bolji. Tako da, pre svega želim zdravlja i ujedinjenja za naš narod - kazao je Mirotić !!!

Ja

31.12.2022 08:28

Posle utakmice između Barselone i Crvene zvezde Nikola Mirotić poslao je moćnu poruku našem narodu na Kosovou i Metohiji svi vidimo sta se silom zlom nepravdom narodu cine to pravo nemaju !!!