KONAČNO JE SVE OTKRIVENO Šved: Bio sam blizu Partizana
Tanjug/Ap

- Često sam ovo izjavljivao tokom godina i dan danas isto mislim, evroligaške atmosfere u Beogradu su nešto posebno. Igrao sam protiv Partizana dosta puta i dan danas pamtim taj doživljaj sa tribina. Baš sam voleo da igram u Beogradu, svi viču, svi navijaju. Potrebno je to doživeti kao košarkaš", rekao je Šved za "Mozzartsport.

Malo je nedostajalo da redovno igra u takvoj atmosferi.


- Sećam se da sam imao 18 ili možda 19 godina, čuo sam da me je trener Vujošević želeo u svom timu. Partizan je čak krenuo u proces da me dovede, ali nije se dogodilo. Tada sam bio deo CSKA, oni nisu želeli da me puste i to je bilo to. Nije se dogodilo, nešto slično kao i sa Andrejem Kirilenkom, znam da je i on bio vrlo blizu Partizana, mislim da je bio još bliži nego ja, imao je i ugovor, ali je otišao u NBA. Dešavaju se takve stvari tokom karijere.

TUŽNO JE TO Jokić prokomentarisao dešavanja na večitom derbiju

.Osvojio je titulu šampiona Evrope, a jedan od onih sa kojim je igrao je i Miloš Teodosić, takođe osvajač elitnog takmičenja.

- Ahhh Miloš, bili smo tako mladi, u najboljim godinama kada smo igrali zajedno. Miloš je jedan od najpametnijih igrača, vidim da u Virtusu i dalje igra dobru košarku, čujemo se ponekad, a kada se vidimo ispričamo se lepo. Veliki košarkaš.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading