KONAČNO JE SVE OBJASNIO Šved otkrio zašto je pretučen, ovo je jezivo
Tanjug/Ap

Posle tog incidenta nesrećni Aleksej Šved je teško povređen, hitno je hospitalizovan, a zbog teških povreda glave nekoliko dana je bio u životnoj opasnosti.

- Sve se desilo ovako. Ti momci su se kladili na CSKA, uložili su veliki novac i izgubili ga. Onda su videli moju suprugu Nastju, pa mene u restoranu. Počeli su da budu neprijatni, da govore ružne reči. Okružili su nas. Tada nas je okružilo još nekoliko momama - pričao je za TV stanicu "Mač" Aleksej Šved.

Nasilnici su isterali Alekseja Šveda iz restorana, a potom su ga fizički napali. Posle jednog udarca Rus je pao i glavom udario u ivičnjak. Pukla mu je lobanja, a huligani su se razbežali.

- Nisam hteo da se tučem. Rekao sam ženi, idemo. U tom trenutku su me opkolili, počeli da me šutiraju u noge, udaraju u glavu i po leđima. Nisam video ko me sve tuče. Pao sam - govorio je Aleksej Šved i nastavio:

- Kada su me odvezli u bolnicu, odmah su uradili CT pregled. Zatim je bilo mnogo različitih procedura. Povrede su teške, ali oporavak teče dobro.

Aleksej Šved se kod kuće oporavlja od napada. I dalje je pod kontrolom lekara, koji se i dalje suzdržavaju da daju prognoze vezane za nastavak njegove košarkaške karijere.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.   

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading