TRENER MORNARA POZIVA NA OPREZ Nije se bavio Partizanom, a od ekipe očekuje ovo
Foto: ABA liga

Košarkaši Partizana dočekuju Mornar u ponedeljak u utakmici 1. kola ABA lige.

ZAŠTO BIH MENJAO NEŠTO ŠTO JE DOBRO? Naneli otkrio zašto je ostao u Partizanu

Utakmica je na programu od 19 časova.

Tim povodom se oglasio trener Mornara, Maihailo Pavićević.

- Čast je otvoriti ABA sezonu sa aktuelnim šampionom, ne treba trošiti reči kada pričamo o Partizanu koji je predvođen najboljim trenerom u Evropi svih vremena - Željkom Obradovićem. Oni su izuzetno kvalitetna ekipa, bez slabog mesta. Iskren da budem nisam se mnogo bavio sa ekipom Partizana, ni moj stručni štab. Najviše smo bili fokusirani na naš tim, jer smo u zaostatku sa vremenom. Fokusirani smo na naš rad, da što pre dođemo do nivoa koji je potreban za ABA ligu. Nažalost, ta neka prva utakmica je pokazala da smo još uvek daleko. Sa te tačke gledišta, rekao bih da ta utakmica nije baš u najboljem trenutku za nas - počeo je izjavu Pavićević.

Dodao je da će njegova ekipa pokušati da pruži što jači otpor.

- Nema mnogo kukanja, moramo da iskoristimo svaki dan, svaki trening da se uigramo jer je ovo je potpuno nova ekipa. Probaćemo da pružimo što jači otpor ekipi Partizana i da korak po korak dignemo našu igru i spremnost. Očekujem da ćemo da dati sve od sebe i da se ne prepadnemo jer igramo u Areni, a publika će sigurno doći u velikom broju da pozdravi novu ekipu Partizana. Moramo to da prihvatimo a i možda je dobro ono što kažu - prvo pa muško-  zaključio je trener Mornara Mihailo Pavićević.

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading