ZVEZDA SE NE ŠALI Crveno-beli krenuli jako - pred potpisom NBA šampion!

07:40 | 22-05-2024

Košarka 0

Zvezda aktivno radi na jačanju igračkog kadra za narednu sezonu.

Zvezda
Marko Metlaš

Osvojila je Crvena zvezda titulu prvaka ABA lige. Time i obezbedila Evroligu naredne sezone pa sada može na miru da se posveti sklapanju tima za narednu sezonu.

A prema informacijama Sport kluba, vode se vrlo aktivni pregovori da se na Mali Kalemegdan vrati - Džordan Lojd!

Američki bek trenutno nosi dres Monaka sa kojim će se, prema istom izvoru, rastati na kraju sezone iako postoji opcija da se njegov ugovor produži.

Naime, u Kneževini nisu zadovoljni kakvu su sezonu imali i posebno činjenicom da se nisu plasirali na Fajnal-for Evrolige zbog čega se sprema čak pet promena u sastavu.

Prva je potpis Nika Kalatesa iz Fenerbahčea (njegovo mesto će tamo zauzeti Lorenco Braun) koji će usloviti odlazak Lojda za koga Zvezda neće morati da plaća obeštećenje.

Džordan Lojd EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER
 

Na Malom Kalemegdanu su uvereni da bi povratak nekadašnjeg NBA šampiona sa Torontom doneo puno benefita kako klubu tako i njemu samom.

Mučio se Lojd i ove i prethodne sezone sa povredama. Pre svega leđa, ali su u Zvezdi spremni da mu pruže šansu da se vrati na nivo jednog od najboljih bekova u Evroligi.

Kada je u pitanju odnos na relaciji Zvezda - Monako, zanimljivo je to što je Saša Obradović veoma zagrejan za ideju da angažuje Nikolu Kalinića!

Bivši reprezentativac Srbije će se rastati sa Barselonom na leto. Crveno-beli vrlo aktivno razgovaraju o njegovom povratku, međutim sada je i Monako ušao u trku i videćemo šta će se tu dešavati.

Da ne zaboravimo i da je Zvezda praktično na korak do potpisivanja ugovora sa još jednim povratnikom - Lukom Vildozom!

Jako su krenuli crveno-beli sa sastavljanjem tima za narednu sezonu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading