Ognjen Jaramaz (Partizan)
KK Partizan
Ognjen Jaramaz (Partizan)

KK Partizan

Ognjen Jaramaz (Partizan), Foto: KK Partizan

- Drago mi je što smo pobedom završili nastup u ABA ligi. Bilo je nekih propusta i nekih grešaka, posebno u drugom poluvremenu kada smo podiglu razliku na 20 poena. Ne bih sada potencirao to, već bih hteo da stavim akcenat na odnos svih nas u poslednjem peridou, svih igrača i stručnog štaba. U poslednjih mesec-dva smo stvarno maksimalno dali sve od sebe što se vidi i po rezultatima, gde smo vezali pet pobeda - rekao je Jaramaz za TV Partizan.

Nastavio je u istom ritmu.

- Dangubić je nekoliko utakmica igrao povređen, Trifunović je imao problema sa prstom. Svima nam je bilo stalo da popravimo koliko-toliko lošu sliku koju smo izgradili porazima sredinom sezone. Nadam se da smo uspeli u tome - dodao je Jaramaz.

Crno-beli su dve nedelje bili bez takmičarske utakmice, a sledi im sledi pauza od mesec.

- Nezgodno je kada imamo pauzu sa zvaničnim utakmicama, jer je teško zakazati prijateljske mečeve u tom periodu, zbog uklađenosti takmičenja, sad treba da se igra Superliga, dolazi timovi iz različitih takmičenja.To nama otežava, ali naš odnos će ostati isti. Motivacija jednaka kao i do sada, imamo cilj da osvojimo Superligu koja dolazi".

Jaramaz je rekao da je ostao veliki žal za središnjim delom sezone.

- Zbog toga nam je motivacija još veća. Mislim da našim nastupima nismo zaslužili sreću u nekim mečevima. Imam utisak da smo u ovom poslednjem delu sezone podigli nivo igre, ali je besmisleno govoriti šta bi bilo da smo ovako igrali u tom delu sezone. Ne bih se više osvrtao na to - zaključio je Jaramaz.