KOBI U CRVENOM-BELOM DRESU Brajant propustio priliku da igra u Beogradu, dobio bi 60 miliona evra, skupocenu vilu, jahtu i privatni avion za koje ne bi izdvojio ni dinar!

Šta bi bilo kad bi bilo

Kobi Brajant
Kobi Brajant, Foto: EPA/Tannen Maury

Da li ste znali da je Kobi Brajant mogao da obuče crveno-beli dres? Doduše ne Zvezdin, već od Olimpijakosa!

Grci su bili spremni da izdvoje neverovatnu svotu novca za slavnog košarkaša. Braća Angelopulos su spremili 60 miliona evra kako bi privoleli Kobija u Grčku! 

Te davne 2009. godine su Grci žestoko zagrizli za tadašnju NBA zvezdu, a Olimpijakos nije spremio samo "džak para" za Brajanta, već bi mu izgradili vilu na Mediteranu, a klub bi pokrio sve poreze i takse, dobio bi i svog batlera, brod sa posadom, ličnog vozača, jahtu, privatni avion, ceo mogući paket, pisao je "ESPN" 2008. godine!

Čak je Olimpijakos bio spreman da isplati u potpunosti njegovog menadžera, a njegovoj deci bi bilo obezbeđeno privatno obrazovanje, a za koledž ne bi ni brinuli pošto bi sve bilo plaćeno!

Olimpijakos bi izgradio i novu halu (15-20 hiljada mesta) samo da bi se Kobi osećao kao u NBA ligi, a nova hala bi značila i izgradnju novog trening centra koja bi pratila principe iz NBA lige, prenosi "talkbasket".

Ipak, Kobi je odlučio da ostane u Americi gde je ipak veću svotu novca zarađivao, ali zamislite da je prihvatio ovu ponudu Grka, te da je igrao protiv Partizana u Evroligi 2009. godine!

Kobi Brajant je sa šest godina živeo u Italiji (Rijeti) kad je njegov otac tamo igrao profesionalnu košarku, tada je Kobi naučio italijanski i španski, a najomiljeniji klub mu je bio AC Milan!

Slavni košarkaš je poginuo 26. januara 2020. godine u padu helikoptera u svojoj 41. godini!

Povezane vesti