Nikola Jokić
EPA/Erik S Lesser
Nikola Jokić

EPA/Erik S Lesser

Nikola Jokić, Foto: EPA/Erik S Lesser

Hoće li Denver sa Nikolom Jokićem uspeti da prođe dalje?

 

Nagetsi su gubili sa 3:1, ali su uzvratili udarac i uspeli da dođu do izjednačenja u seriji, a videćemo da li će postati prva ekipa u istoriji koja je u istom plej-ofu dva puta preokrenula rezultat 1:3.

Srpski košarkaš odigrao je dve fenomenalne utakmice u kojima je Denver uspeo da preokrene rezultat nakon velikog minusa, a potom i pobedi. Rouz je u emisiji zajedno sa kolegom Džakobijem prokomentarisao igru Nagetsa, a pogotovo Nikole Jokića.

- Postoji jedna stvar u ovoj sedmoj utakmici koja bi me naterala da odmah uzmem terapiju. Da li hoćeš da ti kažem šta je to? Moja opsednust ovim momkom ovde – Nikolom Jokićem. On nije dobar za moje zdravlje, ne može biti - rekao je Rouz i dodao:

- Volim mnogo njegovu igru. Najbolji je centar u NBA u prethodne dve godine. Najbolju u igri i ostali mi nisu ni blizu. Postoje i drugi dobri, poput Embida, ali Jokić je taj košarkaš. Ovo im je četvrta serija koja odlazi u sedmu utakmicu. Pokušavaju da nadoknade 3:1 drugi put u istom plej-ofu.

Povezane teme:

Rouz, koji je prve dve sezone u NBA proveo u Denver Nagetsima (1994-1996), još jednom je istakao kako će mu biti potrebna šaka lekova kako bi izbegao infarkt od uzbuđenja.

- Kada pogledam Jokićevu statistiku u ligaškom delu sezone, a potom i u plej-ofu, vidim samo 30 poena, 15 skokova, pet asistencija... Poludistanca, sa jedne noge i ako pobede Kliperse – možda će mi trebati terapija.

Sedma utakmica između LA Klipersa i Denver Nagetsa igra se u noći između utorka i srede od 03.00.

BONUS VIDEO: SARA DAMNJANOVIĆ JE TIK TOK IKONA BALKANA! Alo.rs otkriva da li ima dečka i uz koju pesmu lomi čaše!

Pročitajte i: