Ognjen Jaramaz
ABA liga/KK FMP
Ognjen Jaramaz

ABA liga/KK FMP

Ognjen Jaramaz, Foto: ABA liga/KK FMP

U odloženoj utakmici 16. kola ABA j.t.d. lige, Partizan NIS će u četvrtak, 8. aprila dočekati FMP u Hali sportova "Ranko Žeravica". Košarkaši Partizana NIS, dočekaće FMP iz Železnika u Hali sportova "Ranko Žeravica". Kao i sve utakmice do sad u sezoni 2020/21, sutrašnji meč će biti odigran bez prisustva publike.

U prvom delu sezone, Parni valjak je u Železniku savladao FMP sa 103:90. Pred novi duel, trener crno-belih, Aleksandar Matović je izjavio:

- Moramo da odigramo još jednu utakmicu sa mnogo kontakta. U poslednje vreme FMP je takođe bio u poziciji sličnoj nama. Podigli su formu, igraju dosta dobro, promena trenera je dovela do toga da igraju sa mnogo više čvrstine i mnogo više karaktera. Sigurno će biti jedna zanimljiva utakmica, obzirom na to da i oni vole da igraju sa puno kontranapada. Očekujem dobar meč - poručio je Matović uz konstataciju da i pred duel sa FMP-om u crno-belom timu ima povređenih igrača.

Centar Partizana NIS, Vil Mozli pred sutrašnji meč kaže:

- Jako smo fokusirani, imamo niz pobeda i želimo da tako i nastavimo. Igraćemo čvrsto, oni će igrati isto tako. Igrali su utakmicu protiv Mornara i pobedili su, tako da moramo biti na visokom nivou sutra - poručio je Mozli.