Kristijano Ronaldo (Juventus)
AP/Andrew Medichini
Kristijano Ronaldo (Juventus)

AP/Andrew Medichini

Kristijano Ronaldo (Juventus), Foto: AP/Andrew Medichini

Njegovi glavni konkurenti za ovu nagradu bili su Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi, a posle dodele, svi su pričali o reakciji portugalskog superstara nakon što je čuo da ovo priznanje dobija Levandovski.

Naime, Ronaldu nije baš prijalo saznanje da je ove godine ostao kratkih rukava, a njegove fotografije glavna su atrakcija na društvenim mrežama.

Podsetimo Ronaldo je ovu nagradu osvojio 2016. i 2017. godine, ipak ove godine potpuno zasluženo ona je otišla u ruke napadača minhenskog Bajerna.

Dodela nagrada
Dodela nagrada, Foto: Tanjug

Levandovski je prošle godine sa bavarskom ekipom osvojio nemačko prvenstvo i Ligu šampiona, a ukupno je postigao 41 gol.

Pročitajte još:

Komentari (2)

Djoka

18.12.2020 10:20

Nije problem što je Levandovski dobio priznanje. Najveći problem ovog izbora su glasači. Po kojim parametrima je na listi Mesi ? Šta je to postigao , u toku predhodne godine, na sportskom terenu ? Čak su i naši kvazi stručnjaci, Tumbaković i Kolarov, glasali za Mesija. Zbog njihovog poimanja fudbala Srbija je tu gde je. Mesi je zlo Barselone i dok se uprava i igrači ne okrenu timskoj igri, a ne igri za Mesija dotle će imati prosečne rezultate. Čestitke Levandovskom.

martin_savic_04

18.12.2020 22:11

Da je lewandovski zasluzio pa i ajde da mu bude krivo,lewa nije ni pola od njega!!!