BRUTALNI LEJKERSI Ponizili Memfis, Stef Kari nije bio dovoljan Voriorsima, Sakramento razbio Golden Stejt (VIDEO)
Foto: EPA/EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Igraće se majstorica u prvoj rundi NBA plej-ofa! Košarkaši Sakramento Kingsa odigrali su najbolje kada je bilo najpotrebnije i ubedljivim trijumfom (118:99) protiv Golden Stejta izborili svoju prvu meč loptu za prolaz u polufinale Zapada! Iako su mnogi smatrali da će serija biti završena nakon šest mečeva - jer su Golden Stejt Voriorsi imali priliku za prolaz pred svojom publikom, dinamični bekovski duo Kingsa se sa tim nije usaglasio. 

POGODIO JE PRAVO U METU Ovaj govor je oduševio Noleta, pominje se Džordan i upalio je "vatru" u svetu sporta (FOTO)

Stef Kari bio je najefikasniji pojedinac meča sa 29 postignutih poena, ali su na drugoj strani terena nezaustavljivo delovali Malik Monk (28) i Deandre Foks (26), glavni krivci za sedmi meč u ovoj seriji. Nošeni njima dvojicom Kingsi su uspeli da "izbrišu" lošu prvu četvrtinu nakon koje su imali zaostatak i da u naredna tri perioda budu daleko bolji rival od aktuelnih šampiona NBA lige. Pogledajte kako je to izgledalo: 

Podsećamo, već sada se zna kompletan "kostur" za drugo kolo doigravanja. Na Istoku će snage odmeriti Njujork (5) i Majami (8), kao i Boston (2) i Filadelfija (3). Što se tiče Zapada, prvoplasirani Denver predvođen Nikolom Jokićem ide na Finiks koji je bio četvrti u ligaškom delu takmičenja, dok će pobednik sedmog meča između Sakramenta (3) i Golden Stejta (6) biti protivnik Los Anđeles Lejkersima. 

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa savladali su Memfis u šestoj utakmici plej-of serije sa 125:85 i sa ukupnim rezultatom 4:2 obezbedili su sebi polufinale Zapadne konferencije NBA Lige. 

Demolirali su Lebron Džejms, Entoni Dejvis i društvo drugoplasirani tim regularnog dela sezone. Razbucali su rivala sa 40 razlike i sada čekaju pobednika meča Sakramento - Golden Stejt, nakon što su Kingsi u šestoj utakmici iznenadili šampione i slavili sa 118:99 u San Francisku.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading