VEST KOJA JE UPLAŠILA DENVER PRED FINALE ZAPADA Jokićeva ekipa ovo nikako nije očekivala
Foto: AP/AP/David Zalubowski

Naime, kako je saopštio klub iz Kolorada, druga zvezda ekipe, Džamal Marej, pod znakom pitanja je za prvu utakmicu sa "jezerdžijama".

On je bolestan i šanse da zaigra su samo oko 50%. 

Posle skoro dvogodišnje pauze usled kidanja ligamenata kolena, Džamal Marej je zaigrao sjajno u ovoj sezoni, pomogavši Denveru da dođe do čelne pozicije u Zapadnoj konferenciji sa prosecima od 20 poena po utakmici, 6,2 asistencije i četiri skoka.

Ovaj 26-godišnjak iz Kanade bi trebalo da bude jedan od ključnih faktora u plej-of seriji sa Lejkersima, u kojoj će se, po ocenama stručnjaka, ujednačene bitke voditi i kada je reč o centarskom duelu Nikola Jokić - Entoni Dejvis, i kada je reč o defanzivi Arona Gordona protiv Lebrona Džejmsa.

MVP OSTAO BEZ TRENERA Filadelfija otpustila Doka Riversa

Marej bi lako mogao da bude "iks-faktor" u ovoj seriji, ali to će moći samo ako bude potpuno spreman da doprinese ekipi. 

Nikola Jokić i Denver će u finalu Zapadne konferencije igrati protiv Lejkersa, i to najpre u sredu, 17. maja, na svom terenu, od 02.30 po našem, srednjnoevropskom vremenu.

U Koloradu se u istom terminu igra i u petak, 19. maja, a onda će se timovi preseliti u Los Anđeles gde je u nedelju, takođe od 02.30, na programu treći meč. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.   

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading