RUTINSKI Novobeograđani pokorili Gruziju
VK Novi Beograd

U najavi utakmice trener Novobeograđana Vladimir Vujasinović je konstatovao da je kvalitet apsoultno na strani njegove ekipe i da će se samo ona pitati oko konačnog ishoda. To se i dogodilo.

Igrači Novog Beograda od početka utakmice imali su ozbiljan pristup i od starta su nametnuli svoj ritam koji domaći tim nije mogao da isprati. Novi Beograd je apsolutno kontrolisao dešavanja na bazenu, a prednost je konstantno rasla.

Najefikasniji u taboru Novobeograđana bili su Nika Šušiašvili i Angelos Vlaholpulos sa po tri gola, dok su se po dva puta u listu strelaca upisali Dušan Mandić, Strahinja Rašović i Radomir Drašović. Dobra igra i sigurna pobeda protiv Dinama bili su i najbolja moguća uvertira za Vujasinovićeve izabranike za predstojeći finalni turnir Kupa Srbije na kome će pokušati da osvaje prvi trofej.

Trijmfom u Tbilisiju Novi Beograd je dospeo na deobu trećeg mesta grupe A sa 10 bodova zajedno sa Barselonetom i ekipom Ferencvaroša, vodeća je Breća sa 14, a na drugom mestu je Olimpijakos sa 13 bodova. Naredni meč u Ligi šampiona Novobeograđani igraju protiv Barselonete u gostima 11. januara.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading