PRVO INDIVIDUALNO PRIZNANJE Veliki uspeh za Zvezdine golfere: Beloševac podigao pehar u Beleku
Foto: Promo/GK Crvena zvezda

Na Otvorenom prvenstvu Crvene zvezde koje je održano u Beleku u Turskoj, Beloševac je trijufovao sa 74 bruto poena.

Put do šampionskog odličja ni ovoga puta nije bio lak. Posle kvalifikacija za Otvoreno prvenstvo Crvene zvezde na kome je učestvovalo više od 40 igrača na golf terenu u Žablju, Radomir Beloševac je izborio mogućnost da se nađe u finalnom delu takmičenja koje je nastavljeno  u Turskoj, u gradu Beleku (na terenima Aspendos i Olympus).

- Finale je kao što je poznato, uvek neizvesno. U konkurenciji 25 igrača uspeo sam da ostvarim najbolji učinak, što znači da mi je za osvajanje trofeja bio potreban jedan najbolji rezultat iz kvalifikacija i dva najbolja  iz finala. Drago mi je da sam Zvezdi doneo trofej a ovo je  izuzetno važan rezultat jer je naš klub  jedan od najmlađih u Sportskom društvu. Osvajanje ovog pehara za mene ima poseban značaj jer sam se kao počasni član nedavno pridružio Golf klubu Crvena zvezda - istakao je Radomir Beloševac.

Ukupni pobednik Otvorenog prvenstva Crvene zvezde je Radomir Beloševac sa 74 bruto poena, vicešampionska pozicija pripala je Borisu Damnjanoviću (71) dok se bronzanom medaljo okitio Aeksandar Bursić ( 67).

- Iako se golfom bavimo amatreski, bavljenje ovim sportom svi ozbiljno shvatamo. Ovo je sport u kome su podjednako zastupljene sve uzrastne kategorije od mlađih pa do onih u zrelim, najboljim godinama. Upravo zato želimo da bavljenje golfom kod nas ojačamo, razvijemo i popularišemo. Nadamo se da ćemo uskoro moći da treniramo i da  se takmičimo na sopstvenom terenu što bi nam umnogome pomoglo- rekao je Radomir Beloševac.  

Otvoreno Prvenstvo Crvene zvezde u golfu pomogli su  Turkish airlines, Point Holiday turska turistička agencija i hotel Cullinan Belek Turska, koji su obezbedili vredne nagrade za pobednike. Veliku pomoć u organizovanju prvenstva pružio je Golf klub Centar iz Žablja.

Pehare pobednicima i nagrade sponzora je uručio predsednik golf kluba Crvena zvezda dr Živorad Nikolić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading