SVETSKI ŠAMPION Vremešni automobilski as u vezi s Brazilkom: Supermodel za ser Luisa
Foto: Profimedia/Profimedia

 

Sedmostruki svetski šampion Luis Hamilton već dugo ne haje na prozivke da je večiti neženja. Uživa u slobodi (izbora) i ređa veze s top cicama, gotovo kao titule u „najbržem cirkusu“.

SVETSKI ŠAMPION Vremešni automobilski as u vezi s Brazilkom: Supermodel za ser Luisa

AP/Luca Bruno

 

Vremešni Britanac (u januaru napunio 38) sad navodno ljubi 14 godina mlađu brazilsku supermanekenku Žulijanu Nalu. Istini za volju, to još niko nije video, ali ih mediji uveliko povezuju.

Hamilton se zimus na Antarktiku pripremao za sezonu 2023, a društvo mu je pravila upravo lepotica iz Rija. Valjda... Naime, na snimku u hidromasažnoj kadi pored trkačke legende videla se ženska ruka. Fanovi Formule 1, navode ostrvski tabloidi, uvereni su da je to Žulijanina.

 

 

Još jedan dokaz veze ser Luisa i 24-godišnjakinje nastanjene u Los Anđelesu je bilo njeno prisustvo u Majamiju nedavno tokom trke F1. Žulijana je tad ulovljena objektivima paparaca na plažama Floride, gde je ponosno pokazivala vrhunski izvajano telo.

 

 

Hamilton je, doduše, u to vreme fotografisan s legendarnom pop pevačicom Šakirom kako uživaju u vožnji brodom, međutim, Britanac i Kolumbijka su samo prijatelji, tvrdi „San“.

 

 

Nikol ljubav života

Hamilton je bio u vezi ili povezivan s mnogim glamuroznim ženama. Pevačica Nikol Šerzinger (danas ima 44), koju je često nazivao ljubavlju svog života, ostavila ga je, nezadovoljna što je nije zaprosio. Izlazio je s pevačkom zvezdom Ritom Orom (32), zabavljao se s mađarskom manekenkom Barbarom Pavlin (29), engleskim modelom Danijelom Lojd (39) i bivšom finskom misicom Lotom Hintsom (34), udvarao se Instagram lepotici Kamili Kendri (29) iz Dominikane...

Žulijana Nalu se probila na džet-set pozornicu kao devojka Kanjea Vesta, bivšeg supruga najpoznatije rijaliti zvezde Kim Kardašijan. Sad je uz najpoznatijeg aktivnog vozača Formule 1, ali večitog neženje...

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading