POČELA JE REPREZENTATIVNA PAUZA Partizanovi igrači se "rasuli" po svetu
FK Partizan

Igrači Partizana su se rasuli po "belom svetu" zbog igranja za reprezentacije. Od 1. do 8. septembra širom sveta igraće se mečevi kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine. Pored toga, aktivne su i mlađe reprezentacije, pa trener Partizana Aleksandar Stanojević zbog toga neće moći da računa na veliki broj igrača.

U mladoj reprezentaciji Srbije su Lazar Pavlović i Nemanja Jović, u omladinskoj Mateja Đorđević, Samed Baždar i Marko Milovanović. Za Crnu Goru će igrati Igor Vujačić i Aleksandar Šćekić, za Bosnu i Hercegovinu Siniša Saničanin, Bibras Natho će biti u selekciji Izraela, a Rikardo Gomeš u nacionalnom timu Zelenortskih Ostrva.

Fudbalska reprezentacija Crne Gore odigraće u septembarskom ‘prozoru’ tri utakmice, sa Turskom i Holandijom na strani, i sa Letonijom u Podgorici, a selektor Miodrag Radulović računa na dvojicu igrača Partizana, na spisku su Igor Vujačić i Aleksandar Ščekić.

Sinišu Saničanina sa selekcijom Bosne i Hercegovine čeka gostovanje Francuskoj i duel sa Kazahstanom u Zenici, kao i prijateljski meč sa reprezentacijom Kuvajta.

Bibras Natho predvodiće kao kapiten nacionalni tim Izraela, na gostovanjima Farskih Ostrva i Danske i na utakmici sa Austrijom u Haifi.

Za reprezentaciju Zelenortskih Ostrva igraće Rikardo Gomeš. Afričku selekciju čekaju, takođe u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, gostovanje Centralnoafričkoj Republici i meč na svom terenu sa Nigerijom.

Filip Holender će ostati u Beogradu i pauzu iskoristiti da se potpuno oporavi. Ista je sudbina Sejdube Sume. Pauzu na klupskoj sceni će za oporavak koristiti i Saša Zdjelar i Danilo Pantić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading