ZDJELAR PRED DERBI Meč sa Zvezdom dočekujemo u sjajnom trenutku!
FK Partizan

 

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde igraju sutra od 18.00 "večiti derbi". Crno-beli trenutno imaju pet bodova više u odnosu na najvećeg rivala, pa će ovo biti i direktan okršaj dva tima u borbi za šampionsku titulu. 

ZDJELAR PRED DERBI Meč sa Zvezdom dočekujemo u sjajnom trenutku!

Foto: ALO/Marko Metlaš

 

 

O važnosti utakmice govorio je i prvotimac crno-belih, Saša Zdjelar. 

 -Novi derbi je novo dokazivanje, jedva čekam utakmicu. U dobrom smo momentu, imamo samopouzdanje. Svesni smo težine meča i šta on donosi ili odnosi. Ne možemo da predviđamo šta će se dogoditi, ali možemo da uđemo dobro u susret. Prvenstvo se ne završava sutra. Derbi donosi mnogo, ali ne završava sve. Kao ekipa ćemo dati sve od sebe da pobedimo - rekao je Zdjelar, pa potom se osvrnuo na svoju odličnu igru, kao i dve asistencije na meču protiv Sparte u UEFA ligi konferencija. 

-Uvek dajem sve od sebe. Asistencije dođu i prođu, bitno mi je da održavam nivo i da ekipa igra dobro. Uživam da igram derbi, na prethodnim utakmicama sam bio dobar i prijaju mi susreti sa velikim pritiskom.

ZDJELAR PRED DERBI Meč sa Zvezdom dočekujemo u sjajnom trenutku!

FK Partizan

 

 

HOĆEMO POBEDU! Stanojević odgovorio Stankoviću, a zatim poslao jasnu poruku!

Gledaocima će biti zanimljivo da vide kako Sanogo i Zdjelar vode duele na terenu.

-Nisam više mlad da reagujem na prvu. Ne kalkulišem, idem sto posto, ali i gledam da se sačuvam, imam malo kartona, posebno u aktuelnoj sezoni. Sa druge strane, Sanogo ima specifičan stil, tako funkcionišem - rekao je Zdjelar. 

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading