GOLEMAC UOČI MEČA SA CRNO-BELIMA Očekujem veliku podršku navijača u meču koji sledi
ABA liga/Cedevita/Ales Fevzer

U Evrokupu su nedavno stigli do prve pobede, uz sedam poraza, ali su i dalje u igri za plasman u TOP 16. U ovom momentu, sve je podređeno derbiju i duelu sa Partizanom, koji je na programu 11. decembra sa početkom u 19 časova. 

Izabranici Jurice Golemca u dobrom raspoloženju čekaju meč koji sledi. Slavili su potiv Ulma u Evrokupu, u meču koji je nosio prefiks biti ili ne biti, dok je Partizan sa druge strane, doživeo veoma bolan poraz od Crvene zvezde u Evroligi, pred svojim navijačima. 

ZLATA VREDNA POBEDA Borac slavio i pobegao od opasne zone

-Ljubitelji košarke imaće mnogo razloga da dođu u dvoranu. Nama je potrebna podrška sa jedne, a sa druge strane imaće priliku da na delu vide ekipu koja je učesnik Evrolige. Partizan je odlično pokriven na svim pozicijama, igra na izuzetno visokom niovu. Ako želimo da pariramo, a želimo, moramo da odigramo izuzetno dobro u oba smera od prvog do poslednjeg minuta - naglasio je Jurica Golemac, trener Cedevita Olimpije, pa nastavio: 

-Lako mi je da pripremim ekipu za meč koji sledi, jer je stepen motivacije na izuzetno visokom nivou. Imali smo dosta oscilacija tokom sezone, posebno u Evrokupu, gde smo tek u minulom kolu, protiv Ulma, pokazali pravo lice. Međutim, sada su sve misli usmerene ka derbiju. Partizan je favorit na papiru, a u ovom momentu je najvažnije da na energiju Partizana odgovorimo istom merom. Očekujem da će Partizan u meč ući silno motivisan, sa velikim stepenom agresivnosti i čvrstine, nakon poraza od Zvezde, a to su elementi koji i kod nas moraju da budu na istom nivou, ako želimo da budemo u igri do kraja meča, ako želimo da stignemo do velike pobede. Ponavljam još jednom, očekujem veliku podršku navijača u meču koji sledi. 

Utakmica između Cedevita Olimpije i Partizana na programu je 11. decembra sa početkom u 19 časova. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading