PARTIZAN UPALIO MOTORE Vučelić: Čeka nas igranje u Ligi šampiona
FK Partizan

- Kako to biva na ovim prozivkama, kako nekad učitelji i razredne starešine pitaju da li su svi prisutni – ja znam da su svi prisutni, znam i da ste svi zdravi – tako sam obavešten, zbog čega se i mi svi radujemo. Znam da ste se nagledali fudbala na ovom Svetskom prvenstvu. Ovi mlađi su, verovatno, nešto i učili nešto gledajući ove velike reprezentacije, a ovi stariji su samo potrvdili svoja znanja i ustanovili da su im ravni po umeću i igračkom znanju. Sada je vreme da vi izađete na teren posle ove ove dugačke, atipične pauze. Pred vama se nalazi jedna duga godina. To je godina u kojoj se vi takmičite prvo u našoj najelitnijoj ligi, a danas se to takmičenje završava sa igrom u Ligi šampiona u toku sledeće godine, pa ćemo onda kad se budemo presabirali sledeće godine videti koliko smo daleko otišli.

Nastavio je u istom ritmu.

- Dakle, očekuje vas ligaško takmičenje i ako Bog da i sreća junačka, očekuje vas igranje u Ligi šampiona. Takođe, pred vama su utakmice u Ligi konferencije, koje vas očekuju za manje od dva meseca. Ja se nadam da ćete igrati kao i do sada, i još bolje. Očekujem od mladih igrača da će pronaći svoje mesto, da ćete vi iskusniji, stariji i sportski zreliji u tome pomoći.

BOMBA U SRPSKOM FUDBALU Partizan pokušava da dovede Zvezdino dete

Očekuje veliku borbu.

- Nadam se da ćemo postići rezultate u takmičenju, jer to je najvažnije, ali vam pre svega želim da vam naredna godina prođe bez povreda, da budete zdravi, da igrate punom snagom i svim strastima takmičarski, ali da igrate fudbal, da igrate viteški, kao što smo i do sada igrali, jer Partizanu pripada to da igra viteški i da pobeđuje samo na terenu, a nikako na neki drugi način.

Na kraju je poželeo sreću igračima.

- U svim takmičenjima vam želim sreću! Svima nama želim uspeh. Takođe, i stručnom štabu, jer će to biti i njihov uspeh, ali pre svega vaš. Želim vam srećnu Novu godinu i Božićne praznike onima koji slave Božić, a svima ovim drugima, jer to su dani ljubavi, sreće, dani kad treba jedni drugima da iskazujemo samo ljubav i da iskazujemo poštovanje, emocije i sve ono što je pozitivno,ljudsko i što krasi sve ljude. Želim vam sreću, svako dobro u Novoj godini, puno uspeha i puno pobeda - poručio je Vučelić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading