BOMBA U HUMSKOJ Miljenik navijača se vraća u Partizan i postaje trener
EPA-EFE/Juanjo Martin

 

Neće na meču Partizana i Crvene zvezde biti navijača budući da su crno-beli kažnjeni zbog nereda na meču sa Čukaričkim što je potvrdilo krizu u taboru beogradskog velikana. 

Rezultati su katastrofalni, posebno u 2023. godini, a navijači stidljivo prizivaju povratak Marka Nikolića na klupu Partizana. Sjajni srpski stručnjak bio je gost u studiju "TV Arena sport" uoči 170. večitog derija i tom prilikom priznao je da šanse za njegov dolazak u Humsku postoje. 

- Uvek može da se desi da se vratim u Partizan. To je veliki klub, institucija koja mi je dala mnogo u karijeri. Partizan se trenutno nalazi na istorijskom minimumu, ne mislim samo na rezultat nego na sve segmente. Žalosno je sve vezano za današnji derbi, to je posledica svega oko kluba. Teško mi je to da gledam... Prvi put imamo direktnog predstavnika u Ligi šampiona, drugi u trećem kolu kvalifikacija. Sada su jako male šanse da to bude Partizan, ali da je bio imao bi povlašćen status u trećem kolu. Jedna stepenica bi nas delila od dva učesnika u Ligi šampiona. Imaćemo predstavnika u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope - rekao  je Marko Nikolić, a potom nastavio. 

-  Partizan je dao ogroman doprinos koeficijentu, a može da dođe u situaciju da ne igra Evropu. To je tragična situacija. Bilo je faza kada Zvezda nije uzimala titulu, ne radi se o nizu, nego načinu na koji klub funkcioniše. Hoću da se vratim poslu. Bio sam zasićen nakon Rusije, posle 20 godina rada, sve mi je nedostajalo, ali sada sam se napunio energijom i gladan sam. Želim da radim, imam nekoliko ponuda, a mislim da će odluka biti doneta u narednih mesec dana. Partizan je uvek aktuelna priča - podvukao je srpski trener. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading