POLICIJA U STOPU PRATI IGRAČE REALA Pojavili se snimci iz Arene sa treninga Madriđana, Tavares trenira, ali da li je spreman?
Foto: EPA/EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

Košarkaši Partizana i Real Madrida spremaju se za treću bitku u okviru plej-ofa Evrolige. Oba tima odradila su poslednje treninge i pripreme za duel koji ih čeka od 20.30 u Areni.

Na zvaničnom Jutjub kanalu KK Partizan objavljen je snimak na kojem se mogu videti kadrovi ispred svlačionice i sa treninga KK Partizan, ali i neke kadrove gde se može videti trening Reala. 

Crno-beli su na treningu obeležili i rođendan Balše Koprivice, koji je duvao u tortu sa svećicama na kojima je bio broj 23, koliko je godina napunio centar Partizana.

Kako se nezvanično može čuti košarkaše Reala će čuvati okom 500 pripadnika policije i obezbeđenja, nakon što su tenzije znatno povišene posle sukoba u drugoj utakmici.

I u Areni se moglo videlo da je sve vrvelo od pripadnika Žandarmerije ispred svlačionice Reala i kada god bi oni prolazili hodnicima Arene.

HEZONJA, PA TI SI NAŠ Osvanuo snimak tuče iz Madrida, ono što je radio Hrvat, oduševilo "grobare" (VIDEO)

Prikazan je i jedan detalj, kada su na treningu bili igrači Reala, među kojima je i Valter Tavares, centar Madriđana, koji je zbog povrede propustio drugi meč.

On je lagano trenirao, a imao je i specijalnu "longetu" na levoj nozi koju je povredio.

Delovalo je i da se otežano kreće i da izgleda kao da hramlje. Ali, sve to ćemo videti u oko 20.30 kada Partizan i Real započnu treću bitku u plej-ofu.

Podsećamo, Partizan posle dva meča u Madridu ima vođstvo 0d 2:0 u seriji, koja se igra do tri pobeda.

Partizan na ovom meču ne može da računa na suspendovane Kevina Pantera i Matijasa Lesora, a Real na Geršona Jabuselea i Gabrijela Deka. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading