AFERA POTRESA ITALIJU Se*si Vanda prevarila supruga sa Hrvatom, ide na sud zbog preljube? (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

 

Argentinka Vanda Nara, supruga fudbalera Pari Sen Žermena Maura Ikardija moraće da se pojavi na sudu zbog navodne afere sa oženjenim reprezentativcem Hrvatske Marcelom Brozovićem.

Vandu je optužio novinar Fabricio Korina da je varala supruga sa bivšim saigračem iz Intera, a ona je odbacila te navode.

AFERA POTRESA ITALIJU Se*si Vanda prevarila supruga sa Hrvatom, ide na sud zbog preljube? (FOTO)

EPA/ Dumitru Doru

 

- Nikada nisam bila u vezi s Brozovićem. Nikom nije jasno odakle ta lažna priča. Nisam nikad imala broj telefona Marcela Brozovića, nismo se ni družili. Petoro dece nam je išlo u školu u tim trenucima, a onda su počeli problemi s klubom i navijačima. Mi smo tradicionalna porodica i to nam je donelo ogromne probleme. I unutar porodice i van nje. Decu su mi maltretirali u školi, stvoreni su problemi i mom suprugu i meni, koja sam mu agent. Ništa u toj priči nije bilo istinito - rekla je Vanda, a preneli su italijanski mediji.

Argentinka je dodala da je zbog takvih izmišljenih priča njen suprug morao da napusti Italiju.

- Mauro je bio prisiljen da promeni klub. Inter ga je pritiskao, tražili su da promeni agenta, uzeli mu kapitansku traku... Nije to bilo zbog njegovih nastupa na terenu, nego zbog ovog skandala. Taj članak je stvorio jaz između Ikardija, kluba, navijača i agenta - zaključila je Vanda.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading