NIKO NIJE PRIMETIO O KOME SE RADI Fudbaler se uključio na Evroviziju i čitao glasove estonskog žirija (VIDEO)
Foto: Printscreen/Printscreen

Švedska predstavnica Lorin pobednica je Pesme Evrovizije za 2023. godinu pošto je u finalu "oduvala" konkurenciju i slavila je ispred Finske, Izraela, Italije, Norveške, Ukrajine... Naš predstavnik Luk Blek zauzeo je tek 24. mesto, ali će mu bez obzira na rezultat Liverpul ostati u sećanju kao fantastičan događaj tokom koga je bilo mnogo iznenađenja, a jedno od njih videli smo i tokom čitanja rezultata glasanja stručnog žirija. 

Obično tu ulogu dobijaju voditelji ili glumci, kao što je to za Srbiju već godinama Dragana Kosjerina, međutim Estonija je odlučila da "razbije" ustaljeni protokol i odabrali su sportistu koji ima veze sa Liverpulom. Moguće je da ga mnogi nisu prepoznali kada se pojavio, ali navijači kluba sa "Enfilda" sigurno jesu! 

U pitanju je estonski fudbaler Ragnar Klavan koji je bio iznenađenje Estonije za ovu godinu. Klavan je igrao za Liverpul od 2016. do 2018. godine, nastupio je pedesetak utakmica za dve sezone i postigao dva gola, a iako se ne radi o igraču vrhunske klase - svoj posao je "pošteno odrađivao". Došao je kao ispomoć Jirgenu Klopu iz Augzburga i pomogao je klubu da stane na noge dok nisu kupili Virdžila van Dajka. 

NAVIJAČI PSŽ-A MU PRIREDILI PAKAO Argentinac ovo nije doživeo, poniženje koje će dugo pamtiti

Klavan je sedam puta proglašen za najboljeg igrača Estonije, a sa Liverpulom je igrao i u finalu Lige šampiona 2017/18 protiv Real Madrida. Dok je čitao glasove stručnog žirija, otpozdravio je čitavom Liverpulu sa čuvenom "You'll Never Walk Alone" i time još jednom kupio navijače.

Nastupao je još za Elvu, Tulevik, Floru, Valerengu, Herakles, AZ Alkmar, Augzburg, Liverpul, Kaljari i Paide, a karijeru je završio prošlog leta. Za reprezentaciju Estonije ima 129 nastupa. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading