Rene Grejsi
Foto: Privatna arhiva/Foto: Printscreen/instagram

 

Početkom 2010, Australijanka je važila za jednu od najtalentovanijih vozačica. Međutim, slavu nije stekla na stazi, već u pornografiji. Reni Grejsi (28) popularnost je stekla na platformi OnlyFans i za nedelju dana zaradila onoliko novca koliko je u autosportu inkasirala za godinu dana.

Ali, u proleće 2023. godine zvezda sajta za odrasle se vratila svojoj prvoj ljubavi, trkama!

Sa 18 godina, Reni je postala prva devojka u istoriji australijskog Porše kupa. Tamo je provela dve pune sezone, promovisana je jači šampionat Super2 i učestvovala u najprestižnijoj trci kontinenta, "Bathurst 1000". U Super2, Reni je vozila dve godine. Nije postigla mnogo uspeha, nije bilo sponzora za nju, a vlasnici tima su joj dali otkaz tokom sezone.

 

 

Prsata devojka iz Brizbejna shvatila je da njena sportska karijera nije krenula kako treba i odlučila je da nešto promeni.

- Mislim da mi je nedostajalo želje kada sam jednog dana shvatila da nisam dobra kao drugi. Nije bilo rezultata, bilo je nemoguće naći budžet. Dala sam sve od sebe, ali morala sam da se rastanem od sna i nastavim dalje - rekla je Grejsi.

 

 

Ali motosport je "droga", a u aprilu 2023. 28-godišnja Grejsi se vratila! Prešla je u seriju "GT World Challenge Australia" (regionalni deo svetskih trka GT klase) na "Audi R8 LMS EVO II", automobilu čija je cena 450.000 evra. Sve to pod patronatom "OnlyFans"!

- Ovo je bio lud vikend! Srećna sam što sam se vratila onome što i dalje volim. Hvala OnlyFans na podršci - poručila je Rene.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading