NEOČEKIVANO OD NJEGA Kontroverzni Francuz govorio o "velikoj trojci", ali se mnogima njegove reči nisu svidele
(AP Photo/Patrick Semansky

Kotroverzni Francuz Benoa Per je zablistao na mastersu Sinsinati. Istini za volju, nije per uspeo da se plasira u polufinal, izgubio je od Andreja Rubljova (2:6, 6:3, 3:6), ali je prethodno stigao do nekoliko neočekivanih pobeda, imajući u vidu njegovu formu ove sezone.

Francuz je posle eliminacije javno rekao da su turniri drugačiji i siromašniji bez prisustva "velike trojke", Novaka Đokovića, Rafaela Nadala i Rodžera Federera.

- Nova generacija je jako dobra, poštujem ih. Ali sećam se četvrtfinala u Rimu 2013. u kom sam bio sa Nadalom, Federerom i Đokovićem. Njih trojica stvaraju potpuno drugačiju atmosferu. Nedostajaće mi - bio je iskren Per.

Francuski teniser je ponovio da mu se zaista sviđaju igrači iz novijih generacija. Ali, kad se "velika trojka" i Mari povuku, što se bliži...

- Ne izazivaju takav "haos" kao Nadal, Đoković, Marej. Kada oni izađu na teren, navijači 'polude'. Pre njihovog pojavljivanja stadionom zavlada potpuna tišina, a zatim slede neverovatne ovacije. To je posebna situacija - zaključio je Per.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading