SRĐAN ĐOKOVIĆ OTKRIO Evo kako Novaku uništavaju zdravlje
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Četvrti dan porodica Đoković se okuplja ispred Skupštine Srbije i predvodi podršku najboljem teniseru sveta.

Otac Srđan otkrio je nove detalje boravka u pritvoru.

- Jedno vreme mu nisu davali hranu bez glutena, a on je alergičan na gluten. Uzeli su mu stvari, a ko zna šta su uradili sa tim stvarima. Nisu mu dali ni da vidi taj narod koji je došao ispred hotela da ga podrži, ali ih je zato čuo. One koji ga mrze, njih će mržnja uništiti. Mi nismo ni vakseri, ni antivakseri, ni ovi, ni oni, mi smo Srbi!

Nije mu trebalo posstavljati pitanja:

- Najboljem dečku na svetu ovo rade! Devet puta je osvojio taj njihov Australijan open. Nikakvo poštovanje nemaju prema njemu. To se dešava jer smo mi samo mali deo sveta, ali ponosni smo. Ne mogu nas slomiti. Novak je personifikacija slobode, svega ljudskog što jedan čovek sadrži u sebi. Sram ih bilo! Ne narod, već političare. Političari kažu da ako sud odluči da igra, oni opet mogu da ga uhapse i navode da je to po njihovom zakonu Komonvelta kom pripada i Australija.

Australija mu je termin o kom ne priča lepim rečima:

- Da li smo mi životinje? Šta smo mi? Pa mi smo ljudi. Te borbe između federalne i pokrajinske vlade i teniskog saveza, ma to nas ne zanima! Nole je cenjen poštovan i uvažan svuda u svetu, osim tamo gde važe zakoni Komonvelta. Ovo je ključni momenat za opstanak ljudi, ovo sad što se dešava Novaku. Nemojte da ćutite, pričajte da hoćete slobodu, za sebe, svoje unuke i ostala pokolenja. Jedna novinarka iz Amerike je pričala sa mnom. Američki i engleski mediji prenose činjenice. Ona mi je rekla da se ovde ne okupljamo, satrli bi Novaka, rekli bi da je lažov!

Poruka za kraj:

- Novak im je kriv jer je najbolji. Pa valjda je normalno da u svemu što radimo bude najbolji. Nas su sa svih strana bombardovali, ali nikada ni smo dali na sebe, a Novaka nikad neće baciti na kolena. Šta god se bude dogodilo posle odluke suda, Novak će se svakako vratiti u Srbiju, da vidi koliko ga volimo. Pozdrav od porodice Đoković, svi ste vi njegova porodica!

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading