ŠPANCI IMAJU STRAH OD NOVAKA! Jedino ih zanima da li se Đoković vakcinisao!
EPA/ LARRY W. SMITH

 

Novak Đoković ima pet titula Indijan Velsa, Rafael Nadal tri. Španski mediji posvetili su veliku pažnju Novaku i Indijan Velsu, upravo zbog trke za najboljeg svih vremena koja će biti posebno burna ove godine. Žele da Nadal bude najveći teniser svih vremena! Što je i potpuno očekivano, naravno. 

Novak Đoković prijavljen je za Indijan Vels i mnogi se pitaju da li će se vakcinisati, jer je to uslov za nastup na ovom turniru.

- Srbin treba da primi sve doze vakcine koja je uslov za ulazak u SAD. Indijan Vels, koji će se održati od 10. do 20. marta, mora da ispoštuje sve medicinske uslove. A Novak Đoković, čija je nevakcinacija bila javna i ozloglašena, nalazi se na preliminarnoj listi turnira. To ne garantuje da će on biti prisutan, ali je još jedan korak ka rešavanju ovog pitanja - pišu mediji u Španiji. 

Đoković se nije oglašavao od deportacije iz Australije, najavio je da će izneti svoju stranu priče, a već se priča o narednim turnirima. Pored Novaka, na mastersu u Indijan Velsu trebalo bi da nastupe i Danil Medvedev, Aleksandar Zverev i Rafael Nadal. 

Prošlogodišnji osvajač titule je Kameron Nori. Od srpskih tenisera na listi se nalaze i Filip Krajinović, Dušan Lajović, Laslo Đere i Miomir Kecmanović.

Inače, Rafael Nadal je potvrdio učešće na mastersu u Kaliforniji. Jasno je da Nadal želi i da se izjednači sa Novakom, koji ima 37 Masters titula i apsolutni je rekorder, Rafa ima 36 titula. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading