OGLASIO SE ČOVEK KOG JE NOVAK POBEDIO ZA PRVU GREND SLEM TITULU! Ono što je rekao o rivalstvu sa Đokovićem mnoge je iznenadilo!
EPA/JULIAN SMITH

Jedan od retkih koji je znao da pomrsi račune Novaku Đokoviću, Rodžeru Federeru i Rafaelu Nadalu je francuski teniser Žo Vilfred Conga.

Conga je u jednom momentu uspeo da naniže čak četiri pobede protiv Đokovića, ali oni najvažniji mečevi (finale Australijan opena 2008, polufinale Vimbldona 2011.) pripali su Srbinu.

NOVAK OSTAJE BEZ TRONA!? ATP se hitno oglasio, evo kako Medvedev već u februaru može da sruši Đokovića!

- Novak me je pobedio u našem prvom meču, u finalu Australijan opena, a onda sam ja njega čak četiri puta zaredom. Ponosan sam što spadam u malu grupu tenisera koji su to uspeli. Često sam u tim mečevima bio daleko iza njega na svetskoj listi. Nijedna od tih pobeda nije mi donela neki veći uspeh, nisam uspeo nijednom da osvojim grend slem - rekao je Conga.

POTPUNA LUDNICA U DUBAIJU ZBOG ĐOKOVIĆA Organizatori primorani da donesu važnu odluku

Nije lako igrati u eri "velike trojke", svestan je toga i francuski teniser.

- Takva je sudbina nas koji smo igrali u vreme velike trojke. Uvek vas čeka neko iz prvih deset, pa Mari, Federer, možda Nadal ili Đoković. Prava nemoguća misija - realan je Francuz.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Vladimir

14.02.2022 00:53

Steta sto Nole ce upropastiti svoju karijeru jer je tvdoglav i nece da se vakcinise pa je razocarao mnoge svoje navijace medju kojima sam.i ja