RUS IMA PRILIKU DA SVRGNE NOVAKA SA TRONA Definitivno se ne osećam kao lider!
Tanjug/Ap

 

Rus će se popeti na teniski tron i preuzeće lidersku poziciju od Novaka Đokovića ukoliko trijumfuje na turniru u Akapulku, ali postoji i nekoliko drugih scenarija kako može biti prvi. 

 Ako uđe u finale Akapulka, a Đoković ne osvoji titulu u Dubaiju. Ukoliko se plasira u polufinale, a Novak ne uspe da dođe do finala. Ako bude u četvrtfinalu, a Novak ne uspe da uđe u polufinale. Ako izgubi u drugom kolu, a Novak ne stigne do polufinala ili ukoliko izgubi na startu, a Novak ne stigne do četvrtfinala. 

RUS IMA PRILIKU DA SVRGNE NOVAKA SA TRONA Definitivno se ne osećam kao lider!

AP Photo/Hamish Blair

 

 

Prvo mesto na listi od 2005. su u kontinuitetu držali samo članovi "velike četvorke". 

-Nikad ne znamo šta da očekuje u tenisu. Možda će se to dogoditi za pet godina, možda za dve, možda u narednim nedeljama. U prethodnih 16 godina samo su njih četvorica (Đoković, Federer, Nadal i Mari). U jednom momentu to će se desiti. Svako od nas bi voleo da on bude taj, da na tom mestu ostane što je duže moguće. Definitivno se ne osećam kao lider nečega. Ali, biti prvi koji će srušiti tu tradiciju... Svakako je pozitivna stvar za portfolio. Samo želim da nastavim sa dobrim tenisom - rekao je Medvedev. 

On će u prvom kolu turnira u Meksiku za rivala imati Francuza Benou Pera. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading