NOVAK PRVI PUT PROGOVORIO O SPONZORIMA Đoković: Lakost je zbog mene trpeo neverovatne pritiske
EPA-EFE/FABIO FRUSTACI

Najbolji teniser sveta Novak Đoković progovorio je o sponzorima koji su ostali uz njega, ali i o onim koji više nemaju saradnju sa njim.

Đoković i Pežo nisu produžili saradnju, sličan je slučaj i sa softverskom kompanijom UKG, ali je Lakost ostao uz njega uprkos velikom pritisku.

SLIKA O KOJOJ SE PRIČA Susret Đokovića i Medvedeva na Rolan Garosu (FOTO)

- O nekim stvarima i ne mogu da govorim pre nego što se izdaju zvanična saopštenja za javnost. Glavni sponzori su ostali uz mene i na tome sam im zahvalan, ali neke sponzorske ugovore više nemam. To je sve što mogu da kažem, ne mogu da ocenjujem i procenjujem da li je neko trebalo da me napusti ili ostane uz mene. Mnogo je faktora koji utiču na to - rekao je Đoković i dodao:

- Ponavljam, drago mi je da su uz mene ostali glavni sponzori – Lakost, Hed i Asiks. Pogotovo Lakost. S njima smo često bili u kontaktu, najviše Edoardo (jedan od Đokovićevih agenata), i ja sam lično razgovarao sa prvim čovekom Lakosta. Oni su razumeli čitavu situaciju i sve što se dešavalo. Kao njihov globalni ambasador, bio sam im bitan. Nisu bili u lakoj poziciji. Rekli su nam da je bilo dosta i pritisaka, i od medija i od klijenata nekih koji možda nisu bili saglasni sa time da ja ostanem. Uvek ima izazova, ali mislim da su napravili dobru odluku i zahvalan sam im na tome – trudiću se da, kao i do sada, zastupam brend Lakost kao što dolikuje, na najbolji mogući način. Ipak je to jedan od najstarijih teniskih brendova, sto i više godina, ponosan sam što nosim krokodila - naveo je Novak.

KAKVA UVERTIRA PRED START ROLAN GAROSA Novak se sreo sa Nadalom, pa zaigrao protiv Alkaraza (FOTO/VIDEO)

U nedelju počinje Rolan Garos, Đoković brani titulu, a rival na startu turnira mu je Japanac Jošihito Nišioka.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading