NOVAK PONOVO NA UDARU Hteli da čuju da je Đoković povređen, pa ga izvređali: "Nadal i Federer to nikada ne bi uradili"
Foto: EPA/EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Kao da se čeka svaka greška našeg asa. Ona se traži ili pravi i kad je nema. 

Posle poraza od Lorenca Musetija naš as nije bilo raspoložen. Igrao je loše, a kao da su svi novinari očekivali da će reći da je povređen.

Nije želeo da kaže ni reč o stezniku koji nosi na desnoj ruci, pa je izbegavao novinarska pitanja na ovu temu: "Ne, sve je dobro, dobro sam, sve je u redu", govorio je nevoljno.

Ne pamti se kada je Novak Đoković održao kraću i mrzovoljniju konferenciju za medije, jedva je čekao da završi sve obaveze i da se okrene nastupu u Banjaluci, a zbog njegovog nastupa - ponovo je na udaru navijača.

NOVAK SAZNAJE IMENA PROTIVNIKA Evo kada je žreb za Srpska open

"Kako je Đoković loš gubitnik", "To je taj Đoković, loš gubitnik, koji nam je nedostajao. Dobro došao nazad, druže! A ljudi kažu da smo imali veliku trojku... Ovaj tip nikada ne može da se poredi sa Federerom i Nadalom!", "Đoković treba da uzme lekcije kod Nadala i Federera kako da se ponašate skromno i dostojanstveno kada izgubite", "'Graciozni' gubitnik" - samo su neki od komentara na mrežama posle Đokovićeve konferencije za medije.

Šta god da uradi Novak je na udaru. Ako neko zna da gubi, onda je to naš as. Svaka optužba ovog tipa je više nego smešna.

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading