LAJOVIĆ PRESREĆAN POSLE TITULE Drago mi je zbog trofeja, bio sam isceđen na kraju
Foto: AP/AP Photo/Jim Rassol

Teniser iz Stare Pazove je posle dva i po sata igre pobedio sa 6:3, 4:6, 6:4 i tako zaokružio sjajnu nedelju na terenima u Banjaluci.

Po završetku meča, Dušan je poručio prvo na engleskom: 

-Iskreno, bila je to najteži meč u poslednjih šest messeci. Osetio sam se iscrpljeno na 5:1 u trećem setu, malo mi se vrtelo u glavi, znao sam da je on veliki borac. Nekako sama uspeo da dobijem taj poslednji gem. Ništa nije išlo brzo, lopte su mi bile spore u tom gemu na kraju, ali na kraju sam srećan što sama osvojio titulu. Poslkednju titulu sam osvojio pre četiri godine, dugo nisam bio u finalu. Očekivalo se dosta od mene, verovao sam u sebe, mada nisam imao sjajnu prošlu godinu - rekao je Lajović.

OTVARANJE Novak Đoković Fondacija pokreće Onlajn šop

Zahvalio se i publici:

-Nisam mogao ništa bez vaše pomoći. Sjajno je igrati ovde pred vama. Hvala vam na podršci. Čestitam i Andreju na sjajnoj nedelji, žao mi je što se ovako završilo danas, hvala ti na sjajnom meču. Nadam se da ću te videti u nekom drugom finalu - poručio je Lajović.

Rubljov je čestitao Lajoviću na sjajnoj nedelji, a zahvalio se na gostoprimstvu i direktoru Đorđu Đokoviću.

-Hvala mom timu, drago mi je da delim sa vama sve. Vi ste divni ljudi. Srećan sam Duci što si uzeo ovu titulu, znam koliko si se mučio. Bio si sjajan ove nedelje, pred domaćom publikom i porodicom, znam, da je bilo posebno, zaslužio si to. Hvala Džordžiju, ne znam čim sam to zaslužio od tebe, ali se zbog tebe poslednje dve godine osećam lokalcem! Veliko hvala. Takođe i mom treneru, počeli smo da radimo ove godine, treće finale ove godine, hvala. Na kraju, hvala i vama što ste došli da nas bodrite, bilo je prelepo igrati pred vama - rekao je Rubljov. Potom se Lajović obratio prisutnima i na srpskom.

-Pre svega hvala sakupljačima loptica, sudijama, ljudima u Banjaluci koji su nam omogućili da imamo ovako uspešnu nedelju i divan turnir. Bilo je uživanje igrati sedam dana, hvala publici što je došla da nas podrži u ovom broju. Hvala vam od srca, bez vas ne bih podigao ovaj trofej. Hvala sponzorima, ljudima iz ATP i dirtektoru Đorđu koji to radi već tri godine, ovo je najbolji turnir u poslednje tri sezone u Seriji 250. Hvala što ste me pozvali da igram ovde. Takođe, hvala ljudima u mom boksu, onima koiji su uz mene ne samo kad ide dobro nego i kad je teško. Ostali su uz mene, hvala što ste verovali u mene i moj tenis, ovo ne bi bilo moguće bez vas - zaključio je Lajović uz ovacije publike.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading