Novak Đoković ide u Pariz
Foto: EPA/EPA-EFE/Kai Foesterling

GOAT trka završena je u Njujorku kada je Novak Đoković podigao 24. grend slem pehar. Mnogi ga i nakon toga osporavaju, ali ne i Greg Rusedski koji je uvren da je srpski teniser ne samo najbolji teniser, već i sportista generalno. 

- Novak je za mene najbolji sportista na planeti u ovom trenutku, nevezano o kom sportu se radi. Njegova doslednost, ono što radi na terenu i šta radi u njegovim godinama. To što radi Novak nije radio niko osim Toma Brejdija sa pobedama u Superbolu. Ironično, baš je Brejdi bio u Đokovićevoj loži i gledao ga kako osvaja US opena - rekao je Greg Rusedski. 

KECMANOVIĆ GAZI Srbin se prošetao do četvrtfinala bez izgubljenog seta

Budući da je Novak Đoković postavio sve moguće rekorde tokom poslednjih goodina, pitanje je šta mu je cilj u budućnosti. Ipak, Rusedski ima odgovor i na to pitanje. 

- Rekao bih da je Novak GOAT koji želi da osvoji 27, 28 slemova kako bi se distancirao od ‘čopora‘. Sustigao je Margaret Kort, ne samo da želi da bude najbolji teniser, on želi to da bude u svakom pogledu. Za njega je olimpijsko zlato naredne godine u Parizu ogroman izazov - podvukao je nekadašnji finalista Ju-Es opena.  

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading