Ana Ivanović
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

U utorak je zvanično saošteno da su za "klasu 2024", pored Ane Ivanović, nominovani još Karlos Moja iz Španije - pobednik Rolan Garosa 1998. i bivši broj 1, Danijel Nestor iz Kanade - bivši  broj 1 u dublu i osvajač 12 grend slem titula u dublu i mešovitim dublovima, Leander Paes iz Indije - osvajač 18 grend slem titula u dublu i mešovitim dublovima i bivši svetski broj 1 u dublu, Kara Blek iz Zimbabvea - bivši svetski broj 1 u dublu i desetostruka grend slem šampionka u dublu i miks dublu, i Flavija Peneta iz Italije - bivša prva teniserka sveta u dublu i šampionka US Opena 2015.

NOŽ U LEĐA NOVAKU Ana Ivanović u jednom intervjuu odgovorom razočarala čitavu Srbiju, a evo o čemu je reč

Od 27. septembra do 9. oktobra ove godine, ljubitelji tenisa širom sveta mogu da glasaju i pomognu svojim favoritima da uđu u Kuću slavnih. 

Glasanje navijača omogućeno je OVDE. 

Tri kandidata koja budu imala najviše glasova od strane navijača, dobiće bonus poene na svoj rezultat od zvanične komisije za glasanje. 

Inače, zvaničnu komisiju čine teniski novinari, istoričari i članovi Kuće slavnih, i oni će predati svoj glas.

Da bi bio izabran u Kuću slavnih, kandidat mora da dobije potvrdan glas u 75 procenata ili više od glasačkih listića predatih od strane zvanične komisije ili kombinovano 75 procenata ili više od rezultata zvanične komisije i glasova navijača. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.     

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading