TENISKA PLANETA NA NOGAMA Ivanišević otkrio: ON je najbolji trener za Novaka

10:27 | 27-04-2024

Tenis 0

Bivši trener Đokovića ponovo govorio o saradnji sa najboljim teniserom ikada.

nole
EPA-EFE/NEIL HALL

Aktuelan je Goran Ivanišević ovih dana u domaćim medijima. Ponajviše zato što je igrao egzibiciju sa našom talentovanom Lanom Vujović u Zagrebu. Ali i pored toga, hrvatski trener je idealan sagovornik na temu Novaka Đokovića.

Okončali su Ivanišević i Đoković nedavno saradnju, pa se Goran sada osvrnuo na to.

- Prošle godine na US openu, već je to bilo spremno. Kod obojice. Ja mogu da pričam za sebe, ali... To se vidi, po nekim stvarima koje vi ne vidite, ali to sad nije nešto vau... Svima je bio šok, ali meni nije - počeo je on za B92.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Priznaje Ivanišević da je situacija iz Australije, kao i koronavirus značajno uticao na njihovu saradnju.

- Imali smo mi interesantna putovanja, ali da možda nije bilo te nesrećne korone i svega toga, možda bi bilo i drugačije, možda bismo još bili pet godina bili zajedno. Vrlo teški su to bili momenti. To niko ne zna, i ne vidi, a nije bilo lako. Prvo je on bio označen kao nekakav negativac iz ničega. A onda su i nas gledali kao da smo ekipa negativaca i mnogo zameram nekim teniserima u Australiji. Ali dobro, tu se vidi ko ti je prijatelj, a ko te podržava.

nole AP Photo/Mark Baker
 

Za sada, Ivanišević uživa u statusu "nezaposlenog".

- Super mi izgleda život, imam više vremena za sebe, za porodicu. Idem na Evropsko prvenstvo  sa sinom. To jedva čekam, malo da se ja i on družimo tamo, jer se i ne viđamo, škola, treninzi, putuju, igra turnire. Onda Umag, tome se isto radujem, svaki put kada dođem na turnir... Onda ćemo videti, ide leto, biće nekoliko nedelja više. Želja mi je da odem na Sarajevo film festival. Već  10 godina nikako da dođem i nadam se da ću ovaj put da odem. I onda ću septembru da se koncentrišem i da vidim šta i kako.

I za kraj, smatra bivši Đokovićev trener da je Nenad Zimonjić idealno rešenje da postane novi trener najboljeg tenisera ikada.

- Nije možda, nego je 100 odsto. Baš je bio tu pre dva dana, Ziki i ja smo veliki prijatelji, baš smo pričali. Ne, nema. Ne postoji novi kandidat, nema on (Novak prim.aut) vremena da se upoznaje. Ziki ga zna, bio mu je selektor. Priča isti jezik, znam mentalitet. Iskreno se nadam da će se saradnja nastaviti - zaključio je Ivanišević.

BONUS VIDEO: Detaljna MAPA Beogradskog maratona: Ovim ulicama prolaze trkači

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading