KLUPKO SE ODMOTAVA ATP podelio specijalne pozivnice za sastanak, Đoković će želeti da čuje njihovu odluku, tiče se i Nadala!

"Dan D" za tenis

Đoković i Nadal
Đoković i Nadal, Foto: AP Ben Curtis

Sledeće srede, 10. juna, kako saznaje španska "Marka" teniseri širom sveta će saznati kada će se teniska sezona nastaviti.

ATP organizacija će prizvati najbolje tenisere sveta preko mejla da učestvuju u video konferenciji na kojoj će biti objašnjeno kada i kako će se teniska sezona vratiti!

Očekuje se da sastanak počne oko 16.00 časova po našem vremenu, što dođe oko 10.00 sati na Floridi, gde je jedna od baza ove organizacije.

Na tom sastanku će se diskutovati o takmičenjima u Severnoj Americi, turnirima na tvrdoj podlozi i šljaci.

Pod velikim znakom pitanja su ovi turniri, ali još uvek postoji opcija da oni budu održani, Vašington, Toronto, Sinsinati, Vinstom-Sejlem, prava uvertira pred US Open!

Ukoliko se turneja po Severnoj Americi otkaže, verovatno će ih zameniti takmičenja na šljaci, između ostalih Madrid i Rim, a kulminacija bi bila na Rolan Garosu na kraju septembra!

Predsednik Teniskog saveza Francuske ističe da će Otvoreno prvenstvo ove zemlje biti održano, a čak je nagovestio da želi da publika prisustvuje!

18. juna, ATP treneri će znati sve detalje pre zvaničnog poratka tenisa.

Amerikanci su već smislili plan kako da izoluju sve tenisere, o tome možete više da pročitate klikom na ovu rečenicu! 

Titule na US Openu i Rolan Garosu brani Rafael Nadal!

 

 

Povezane vesti