OVO NIJE OČEKIVAO! Baka Prase poslao poruku Jeleni Đoković! Odgovor ga je šokirao! (VIDEO)

Odlučio je da se javi supruzi najboljeg tenisera na svetu.

jelena đoković
jelena đoković, Foto: youtube/printscreen/Marko Metlaš

Poznati srpski jutjuber Bogdan Ilić, poznat i kao "Baka Prase" podelio je sa svojim vernim pratiocima jednu jako zanimljivu anegdotu koja mu se dogodila baš kada je bio na vrhuncu popularnosti.

Da li pratite Baku Praseta?

Kada je postao i zvanično prvi po broju pratilaca na Balkanu, Ilić je odlučio da je vreme da nekako dođe do najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića kako bi se makar slikao sa njim. Kako bi to izveo odlučio je da se javi Noletovoj supruzi Jeleni.

"Baka Prase" je želeo da iskoristi priliku dok je Novak bio u Srbiji te da napravi video o prvom čoveku srpskog jutjuba koji upoznaje prvog na ATP listi. Jelena je videla njegovu poruku i odgovorila mu, a njega je taj odgovor zapanjio.

- Ha-ha-ha, blesav si! Slušaj, u kratkim crtama, jesi najbolji jutjuber. Čestitam ti od srca. Izborio si se za nešto što je tebi bitno. Ja uvek motrim na mlade ljude i čula sam za tebe, međutim, vrednosti koje ističeš se ne poklapaju sa onim u šta mi verujemo. Ti si izabrao da promovišeš materijalne stvari i pomalo vulgarniji način izražavanja. Mi idemo drugim putem. To ne znači da to što si izabrao ne donosi rezultate... - napisala je Jelena između ostalog.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Povezane vesti

 • Korisnik: ivan ns
  16/01/2021 - 21:32
  Na kulturan nacin mu je rekla da se nosi u tri lepe p. materine! Sta je on to uradijo generalno,osim sto je navato glupane da ga prate ,bez ikakvog smisla i zaradjuje na racun teladi. Naravno da ga telad prati i zato sto je popov sin,moz mislit!
 • Korisnik: beba
  13/01/2021 - 14:24
  Svaka joj cast na biranim i vrlo jasnim recima...
 • Korisnik: LA
  13/01/2021 - 13:04
  Vrlo biranim recima ga je od..bala! Tog bolida mogu da prate i dizu mu cenu samo njemu slicni bolidi!
 • Korisnik: Lola
  13/01/2021 - 12:23
  A sto mu Jelena odgovara?! Trebalo je da to uradi Novak!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA