CEO GRAD U TRI BOJE Beograd se na sjajan način zahvalio najboljem teniseru današnjice (FOTO/VIDEO)

Palata Albanija, zgrada Narodne skupštine, fontana na Slaviji, Brankov most, Most na Adi, osvetljeni su u bojama srpske zastave.

Novak Đoković
Novak Đoković, Foto: Marija Dameski

Na Novom Beogradu ispred restorana "Novak" stanovnici prestonice dočekali su najboljeg tenisera sveta, a on je sa njima podelio sreću nakon obaranja Federerovog rekorda.

U centru u žiži isti čovek, svetski broj 1, samo na snimcima na fasadi Skupštine grada Beograda, od 19 do 22 časa, su prikazivane projekcije snimaka s njegovim najboljim potezima u dosadašnjoj karijeri.

Novak Đoković
Novak Đoković, Foto: Marija Dameski

Na bilbordima na koje Skupština grada Beograda ima pravo, ispisane su poruke zahvalnosti Đokoviću, a građevine u prestonici Srbije koje imaju ugrađenu dekorativnu rasvetu - Palata Albanija, zgrada Narodne skupštine, fontana na Slaviji, Brankov most, Most na Adi, osvetljeni su u bojama srpske zastave, jer boje te zastave, kako ističe zamenik gradonačelnika Goran Vesić, Novak sa ponosom nosi na svom dresu i s ponosom proslavlja svojim pobedama u svetu.

- Na taj način želimo da mu se još jednom zahvalimo za sve što je uradio za Srbiju i za Beograd. Za nas u Beogradu Novak Đoković je uvek bio najbolji teniser na svetu, a sada je zvanično za čitav svet, čak i za one koji ga ne vole i koji mu ni to ne priznaju - kazao je Vesić i dodao da je Novak proneo slavu Beograda i Srbije širom sveta i da je mnogo učinio da naša zemlja i naši građani imaju dobar i pozitivan imidž. 

Novak Đoković
Novak Đoković, Foto: Marija Dameski

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Povezane vesti