PA OVO JE PREŠLO SVE GRANICE! Bilo je do sad raznih napada na Novaka, ali ovaj najnoviji je najsramniji i najbolesniji ikad

Đoković je mnogima trn u oku.

Novak Đoković
Novak Đoković, Foto: EPA/Dave Hunt

Ima li kraja napadima na Novaka Đokovića? Očigledno ne... Najnoviji u nizu stiže iz Španije. Ovoga puta španski "ABC" je objavio tekst pod naslovom "Đoković, nezahvalnik broj jedan", u kojem je ponovo u negativnom svetlu pominjao devetostrukog šampiona Australijan opena. U tekstu se piše samo u negativnom kontekstu prema Novaku. Zamera mu se na "sumnjivim povredama", ali i to da nikada neće imati popularnost Federera i Nadala. Takođe, u negativnom kontekstu pominju organizovanje Adrija tura i dodaju da "nije slučajno" pogodio linijskog sudiju na US Openu.

Da li će Novak stići do kraja godine bar do 20. grend slem pehara?

Ukupan broj glasova: 644

 • Hoće, sigurno: 94% (605)
 • Nema šanse: 6% (39)

- Nema nikakve sumnje da je turnir organizovao iz najbolje namere, kako bi pomogao onima kojima je bilo najteže tokom pandemije, igrajući poput sjajnih igrača kao što su Zverev, Dimitrov i Tim. Ipak, sa punim tribinama, gledaocima bez maski i držanja distance, nekoliko igrača se zarazilo, uključujući njega i suprugu, a zemlja je dobila upozorenje zbog toga. Nije nimalo slučajno pogodio linijskog sudiju zbog čega je izbačen sa Ju-Es Opena - piše ABC.

Tu nije bio kraj, Španci su morali još nešto da dodaju.

- Na terenu on stiče poštovanje. Ipak, Federer je taj, koji čak i bez igranja, pobeđuje u osvajanju nagrada za fer-plej iz godine u godinu. Ima čak 18 priznanja omiljenog tenisera među navijačima, a Nadal dobija priznanja saigrača, sa četiri nagrade za fer-plej i sportski duh. To su emotivni izazovi za sada nepristupačni za broja jedan. Kritikovanje njegovih imitacija, sumnjive povrede i pogađanje sudija, ne popravljaju njegovu popularnost. Nadal i Federer dele među sobom nagrade za fer-plej i omiljeni su među navijačima - zaključuje se u tekstu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

Povezane vesti

 • Korisnik: Bilo i biće
  04/03/2021 - 09:20
  "Kadija te tuži, kadija ti sudi" Mi Srbi smo itekako upoznati sa ovom činjenicom tako da ovakva pisanija koristimo u nedostatku toalet papira. Biće ovakvih i još gorih pisanija sve više kako se N01e bude približavao njihovom "biku sa Majorke".
 • Korisnik: Miloš
  04/03/2021 - 06:23
  Mogu samo da ga mrze. Napred Nole!
 • Korisnik: XXL
  03/03/2021 - 23:20
  Federeru sponzori sve srede to je već javna tajna čak se i organizatorima turnira sugeriše šta sve treba da urade i kakav teren da pripreme da bi pobedio.
 • Korisnik: Milan
  03/03/2021 - 22:01
  ха,ха,хааа, нека они освајају награде за популарност, а Ђоле нека диже пехаре на ГС.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA