DA LI IMATE GRAMA MOZGA?! Upravo smo dobili najsramniji napad na Novaka svih vremena, Srbina uporedili sa čuvenim "narko-bosom"?!

Đokovića svakodnevno napdaju sa svih strana, ali ovog puta su stvarno preterali.

Novak Đoković
Novak Đoković, Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Šta god da uradi, sve je "pod lupom", zapadni mediji pomno prate Novaka Đokovića i na terenu i van njega i koriste svaku pogodnu situaciju da "udare" svim silama. Ovog puta su čini se sami sebe nadmašili uporedivši Srbina sa Pablom Eskobarom?! Verovali ili ne, španski "OK diario" je sebi dozvolio da poveže likove i dela Đokovića i ozlogašenog narko-bosa. 

Da li će Novak osvojiti Rolan Garos?

Ukupan broj glasova: 185

 • Hoće, sigurno: 70% (130)
 • Nema šanse: 30% (55)

A sve je počelo bezazlenom pričom o tome da je Đoković nedavno rešio da se posle dugog niza godina u Monaku preseli u špansku Marbelju. Međutim, španski mediji se nisu potrudili da dočekaju najboljeg tenisera sveta u pozitivnom tonu, naprotiv. Portal "OK diario" je zbog kupovine luksuzne vile navodno vredne deset miliona dolara Đokovića uporedio sa Pablom Eskobarom, i to zbog "istih afiniteta", što je skandal učinio još većim.

Pomenuti portal je naveo kako se Novak Đoković "zaljubio" u vilu tokom pandemije korona virusa, odnosno perioda zaključavanja koje je proveo u njoj sa porodicom, te da se ubrzo odlučio za kupovinu. Isti izvor je pisao i kako je vila dekorisana kombinacijom mediteranskog i arapskog stila enterijera, ali i da je napravljena u stilu koji je voleo ozloglašeni Eskobar. Nije jasno zbog čega su Španci iskoristili upravo Pabla Eskobara, jednog od najvećih kriminalaca ikada, za poređenje sa trenutno jednim od najboljih sportista sveta.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Povezane vesti

 • Korisnik: Олга
  17/04/2021 - 13:12
  Срамота јесте али не Нолетова већ њихова. Они незнају ћуд Српску.Што га више нападају он је све бољи.Зато нека нам не жив и здрав наш Ноле на радост нама и његовој породици.а пословица каже керови лају а каравани ( подбеде ) долазе.
  • Folker @Олга
   17/04/2021 - 19:16
   Ja bih u inat, uložio te milione u sred Srbije. Pa nek' se Marbelja kobelja.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA