Novak Đoković Serbia open 24.4.2021.
ALO/Marko Metlaš
Novak Đoković Serbia open 24.4.2021.

ALO/Marko Metlaš

Novak Đoković Serbia open 24.4.2021., Foto: ALO/Marko Metlaš

Gost TV "Prva" bio je Semir Osmanagić, veliki prijatelj Novaka Đokovića kog naš as često posećuje u Visokom.

- Novak ostaje pet dana sa nama. Jedna stvar koju sam naučio od njega je da uvek ispunjava obećanja. Najavio je prošli put da će dovesti decu i stvarno oni su sa nama, ali i Jelena sa roditeljima. Novak je došao da se odmori, ali i trenira punom parom, juče je trenirao pet sati - ispričao je Osmanagić o Noletovom boravku.

Objasnio je Osmanagić i zašto srpski as često dolazi kod njega.

- Ono što smo dokazali proteklih 16 godina to je da piramide pojačavaju prirodne energije. Ispod piramide voda se kreće podzemnim tokom, oslobađaju se negativni joni. Ono što smo mi radimo mi izmišljamo frekvencije. Naša struja je takva da dotaknete žicu i ubije vas, onda telefoni.. To su sve štetne frekvencije. Tajna je da pojačate prirodne energije, one blagotvorno deluju na organizam i dovode vas do balansa, koji smo izgubili zbog stresa - objasnio je Osmanagić i istakao da piramide zaista mogu da pomognu.

Novak Đoković

Printscreen

Novak Đoković, Foto: Printscreen

- Pre godinu i po dana bila nam je u poseti fudbalska reprezentacija BIH, tada je bio selektor Prosinečki. Tada su igral protiv Finske, sledećeg dana nisu nikad tako dobro trčali. Sledeći meč protiv Grčke igrali su traljavo, sporo... U životu imamo uspone i padove, a posete piramidama doprinose našoj snazi, dobrom osećaju - objasnio je Semir Osmanagić.

- Od Noleta očekjem da dolazi redovno, jedanput-dva put godišjnje, imamo i prijateljstvo Sabina i ja, Novak i Jelena, njihovi roditelji..A prijateljstvo se treba održavati - za kraj je rekao veliki prijatelj svetskog broja jedan.